Trafiku i sirianëve: Lënë burgun 4 të "Complex", zgjerohet hetimi për bangladeshasit

1 Просмотры
Издатель
Qeveria i donte si krah pune, por shtetasit e Bangladeshit po e shfrytëzojnë për tjetër gjë Shqipërinë. Bllokimi i dhjetëra pasaportave të tyre në Tirane nga operacioni "Complex", ngre dyshime për një linjë trafikimi të jashtëligjshëm. Sipas prokurorisë, ata mbërrijnë si turistë në vend, duke shfrytëzuar lehtësitë ligjore dhe më pas udhëtojnë ilegalisht drejt vendeve të BE-së.
- - -
A2 CNN është një kanal informativ në një partneritet ekskluziv me CNN, me seli dhe qendër kryesore të prodhimit në Tiranë.

Web:
App:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

#A2CNN
A2 | CNN Exclusive News Channel Affiliate
Категория
ГТА
Комментариев нет.